Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Akershusfestlighetene 2011

Det er med stor glede vi presenterer AKERSHUSFESTLIGHETENE 2011, et navn hentet fra historien vi synes klinger godt på sommerprogrammet vårt.

Det er med stor glede vi igjen kan ønske publikum velkommen til AKERSHUSFESTLIGHETENE, sommerprogrammet på Akershus festning.

Vi har et rikholdig og spennende program med tilbud til alle. Bak programmet står Stiftelsen Akershus festning for Kunst og Kultur (SAKK) og Forsvarets avdeling for kultur og tradisjon (FAKT), støttet av Nasjonale Festningsverk.

Sammen jobber vi for å skape den gode opplevelsen på historisk grunn, for hele Oslos befolkning.

Ny scene på Karpedammen

Gleden er størst over at vi endelig kan presentere den nye utescenen ved Karpedammen.

Scenen som er et kunstverk i seg selv er tegnet av Askim og Lantto arkitekter as. Vi håper at scenen vil trekke enda flere Oslofolk til festningen og at sommerens konsertprogram faller i smak hos mange publikumsgrupper. En stor takk til Sparebankstiftelsen DnBNOR som fikk ballen til å rulle som den største finansielle bidragsyter, og la grunnlaget for spleiselaget med Forsvarsdepartementet, Forsvaret, Oslo kommune og Forsvarets musikk.

Sommerprogrammet 2011

I sommerprogrammet finner du en oversikt over aktiviteter på Akershus festning i sommer. Arrangementene er også lagt ut i kalenderoversikten for Akershus Billetter til arrangementene bestilles via www.billettservice.no.

Vi håper du får mange fine opplevelser hos oss i sommer.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.