Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Stjernelag til sommerens «Allsang på Grensen»

80-tallshelten Billy Ocean, Jamie Cullum, Carola, Kurt Nilsen, Opus, Idol-finalist Astrid Smeplass og Madcon er bare noen av artistene som blir å se og høre i «Allsang på grensen» på TV 2 i sommer.

- Jeg gleder meg til å starte feiringen av mitt 30-års jubileum på Allsang i sommer! Det er alltid like hyggelig å komme tilbake til Halden, forteller Carola.

Marion Ravn, den svenske MGP-vinneren Robin Stjernberg, Sten &Stanley, Eric Saade, Martin Halla, og Alexander Rybak tar også turen til Halden.

- Vi kjører trofast på konseptet hvor kjente artister synger låter som folk har et forhold til. Og vi kan love god stemning fra store både norske og internasjonale stjerner sommeren gjennom, forteller programredaktør Bård Eriksen.

Programleder er som alltid Katrine Moholt.

- Vi gleder oss veldig til denne Allsang-sommeren med masse flotte artister. Det er ekstra morsomt med disse 80-tallsartistene og personlig gleder jeg meg spesielt til å møte Billy Ocean. Så er det veldig hyggelig at artister som Carola og Kurt Nilsen gjerne vil komme tilbake til Halden, forteller Katrine Moholt.

Andre navn som er bekreftet er Postgirobygget, Lisa Nilsson (S), Trang Fødsel, Erik og Kriss, Darin (S), Adelèn, Passenger (UK), Staut, Cir.Cuz, Bobby Kimball fra TOTO (US), Markus og Martinius, Petra Marklund (S), Anne Nørsti, Jenny Langlo, Anita Skorgan, Sean Banan (S) og Gabrielle.

- Høydepunktene står i kø og allerede i første program kommer Carola, Kurt Nilsen, Marion Ravn og tyske Opus. I tillegg er vi spesielt glade for å få tak i 80-tallshelten Billy Ocean. Vi jobber kontinuerlig med artistlisten, og håper å kunne bekrefte enda flere artister i løpet av kort tid, sier Eriksen.

Et band som gleder seg ekstra er østerriske Opus – bandet bak landeplagen "Live is life".

- Takk for at dere inviterer oss til Norge. Dere må vite at vi gjennom vår karriere har besøkt nesten alle land i Europa for både konserter og TV-show, men vi har aldri vært i Norge. Så vi gleder oss veldig til å besøke deres flotte land og "Allsang på Grensen" for første gang. Vi skal nyte det til fulle, forteller bandet.

Katrine Moholt vil som tidligere år ha med seg en mannlig medprogramleder i hvert program.

- Det blir mange kjekke menn som jeg gleder meg til vi skal avsløre litt senere, smiler Katrine.

«Allsang på Grensen» sendes også i år utenfor Norges grenser. Svenske TV4 Sjuan og danske TV 2 Charlie kommer til å sende programmet denne sommeren.

- Og da er det spesielt hyggelig å kunne ønske velkommen til mange herlige svenske artister, sier programleder Katrine Moholt.

Billetter
«Allsang på grensen» spilles inn på Fredriksten Festning i Halden syv onsdager fra og med 19. juni, og sendes på TV 2 den påfølgende torsdagen. Første sending på TV 2 blir torsdag 20. Juni kl. 20.00.

Billetter er allerede i salg, og kan kjøpes på www.billettluka.no/allsang

Artister

Slik er artistene fordelt utover sommeren per nå (flere artister vil komme – oppdateres etterhvert):

19.juni:
Carola (S)
Kurt Nilsen (N)
Marion Ravn (N)
Besøk fra forestillingen "Annie" (N)
Opus (A)

26.juni:
Postgirobygget (N)
Erik og Kriss (N)
Darin (S)
Passenger (UK)
Billy Ocean (UK)
Adelén (N)

3.juli:
Staut (N)
Cir.Cuz (N)
Robin Stjernberg (S)
Alexander Rybak (N)
Bobby Kimball frå TOTO (US)

10.juli:
Jamie Cullum (UK)
Marcus og Martinus (N)
Petra Marklund (S)
Anne Nørdsti (N)

17.juli:
Eric Saade (S)
Martin Halla (N)
Astrid Smeplass (N)
Besøk fra forestillingen «Pippi Langstrømpe» (N)

24.juli:
Sten & Stanley (S)
Jenny Langlo (N)
Trang Fødsel (N)
Lisa Nilsson (S)
Gabrielle (N)

31.juli:
Madcon (N)
Anita Skorgan (N)
Sean Banan (S)

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.