Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Sommerprogrammet på Akershus festning 2013

Det er med stor glede vi presenterer AKERSHUSFESTLIGHETENE 2013, med mange spennende opplevelser for alle.

Veterandagen
8. mai blir veterandagen markert over hele landet. På Akershus festning blir det markeringer, taler og kransenedleggelser fra kl. 8.00 (se fullstendig program på www.forsvaret.no) Kl. 19.00 starter en gratiskonsert for ungdom på Karpedammen scene. Artistene i år er Mikhael Paskalev og Lars Vaular.

Julio Iglesias kommer
Sist Julio Iglesias gjestet Oslo var i 2003. Til Karpedammen kommer han onsdag 12. juni. Billetter selges på billettservice. Vi lover en fullverdig spansk aften!

Barnas dag
24. august åpner vi igjen festningen for barna. I år med konsert av Forsvarets stabsmusikkorps og Jannike Kruse, klovner og spennende omvisninger rundt på festningen. Det serveres mat fra alle verdenshjørner og det blir omvisninger. Gratis inngang.

Oslo kammermusikkfestival
Vi fortsetter det gode samarbeidet med Oslo kammermusikkfestival som i år har festival fra 9.-17. august. Flere av konsertene finner sted i Akershus slottskirke og i Høymagasinet.

Akershus slott og museene
I programmet vil du finne informasjon om hva som skjer i Akershus slott, Norges Hjemmefrontmuseum og i Forsvarsmuseet. I besøkssentret som ligger rett innenfor Sortiporten får du informasjon om festningens historie.

Besøk festningen i sommer og bli minst en opplevelse rikere!

Skriv ut programmet og se alle arrangementene.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.