Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Fredriksten slokker lyset

Årets markering av Earth hour er 29. mars, og Fredriksten festning deltar i klimadugnaden. Flomlyset slukkes mellom kl 20.30 - 21.30.

Om Earth Hour 2014

Lørdag 29. mars 2014 kl. 20.30 skal byer, kommuner, bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker over hele verden slukke lyset i én time for klimaet.

Earth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering. Alle med tilgang til en lysbryter har sjansen til å bidra. Kampanjen er et globalt og visuelt uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene. Vis at du vil være en del av løsningen: Slukk lyset for klima og natur!

En kollektiv klimadugnad

Earth Hour er verdens største kollektive meningsytring. Den enorme deltakelsen viser at hele verden står sammen mot klimaendringer. I år er Earth Hour integrert i WWFs klima- og energikampanje Det Skjer!. Vi håper Earth Hour skal bidra til oppmerksomhet rundt behovet for økt satsning på fornybar energi i kampen mot klimaendringene. Les mer om Det skjer!

WWF er global arrangør av Earth Hour, med et mylder av samarbeidspartnere verden rundt. Earthhour.org er den offisielle internasjonale portalen til Earth Hour.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.