Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Stjernelag til Allsang på grensen

Tooji, TNT, Pernilla Wahlgren, Hanne Boel og Michael Learns to Rock er bare noen av artistene som blir å se og høre i «Allsang på grensen» på TV 2 i sommer.

Også Elvira Nikolaisen, Tone Damli, Marion Ravn, Silje Nergaard og Plumbo tar turen til Halden der opptakene til det populære programmet blir gjort.

Godlåter
- Vi kjører trofast på konseptet kjente artister som synger godlåter folk har et forhold til, og vi kan love god stemning fra store både norske og internasjonale stjerner sommeren gjennom, uttaler programredaktør Bård Eriksen i TV2.

Andre navn som er bekreftet er Anne Nørdsti, Bobby Bare, DDE, Finn Kalvik, Mungo Jerry, Petter Øyen, Rein Alexander, Staut, Sval, The Overtones, Vennebyen og Yohanna.

Musikalske overraskelser
- Vi jobber kontinuerlig med artistlisten, og håper å kunne bekrefte en ny bukett av artister i toppskiktet i løpet av kort tid. Allsang på grensen kommer også til å by på både spennende og nye duettpartnere, og det er dessuten duket for musikalske overraskelser i løpet av sommeren både i form av artister og originale låtvalg, sier Eriksen.

Mannlig makker
Kathrine Moholt er som i de foregående fem sesongene programleder, og i hver sending skal hun ha med seg en mannlig makker. Tooji blir medprogramleder i en av sendingene, og det jobbes også med å få plass de seks andre medprogramlederen.

Delta på innspillinger
«Allsang på grensen» spilles inn på Fredriksten Festning i Halden onsdager fra og med 20. juni, og sendes på TV 2 den påfølgende torsdagen. TV 2-pemiere på programmet blir dermed 21. juni.

Billetter er allerede i salg, og kan kjøpes på www.billettluka.no

Følg nyheter om årets artister på www.tv2.no/underholdning/allsang

  

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.