Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Velkommen til webinar om Hjerkinn-prosjektet!

Norgeshistoriens største naturrestaurering av tidligere Hjerkinn skytefelt på Dovre er ferdig. Hva har vi lært? Hva har vi gjort? Nå er programmet til webinar klart. Vi skal dele erfaringer samlet gjennom 15 års arbeid med et helt unikt miljøprosjekt.

 –Vi står på trappene til FNs tiår for restaurering (fra 2021–2030), og startskuddet går allerede nå med å dele erfaringer fra Norgeshistoriens største naturrestaureringsprosjekt. Velkommen til en spennende dag, uttaler ansvarlig for webinaret, miljørådgiver Gry Støvind Hoell i Forsvarsbygg.


Møt økologiforskere, arkeologer, prosjektledere og andre nøkkelpersoner

–Samarbeidet mellom fagressurser og  prosjektledere, forskere og gravemaskinførere, i dette langvarige prosjektet, har gitt oss mulighet til å bygge kunnskap over tid, og til å kontinuerlig forbedre metodene, forteller miljørådgiveren.

–Systematisk dokumentasjon av erfaringer og resultater gjør Hjerkinn-PRO-prosjektet relevant også for andre prosjekter innenfor og utenfor forsvarssektoren.

Ingen påmeldingsfrist og gratis deltagelse
Selve webinaret vil finne online tirsdag 24.november. Lenke til webinaret vil bli lagt ut når datoen nærmer seg. Det er gratis og delta, og det er ikke nødvendig med forhåndsregistrering.

Last ned hele programmet her 

 

Presentasjoner fra webinaret

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.