Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Koronavirus - Hva betyr det for deg som er leverandør til Forsvarsbygg?

Forsvarsbygg følger til enhver tid helsemyndighetenes anbefalinger. Sammen tar vi et felles ansvar for å unngå smitteutbredelse og sykdom. 

Den nye situasjonen med spredning av koronaviruset berører oss alle. Vi tar situasjonen alvorlig og gjør vårt beste for å forhindre videre smittespredning.

For å ivareta smittebegrensning i prosjektene våre, følger vi Folkehelseinstituttets til enhver tid gjeldende retningslinjer og karanteneråd, i tillegg til lokale myndigheters bestemmelser.

Vi ivaretar helse og sikkerhet i våre byggeprosjekter

I samarbeid med entreprenørene tar vi forhåndsregler for å ivareta helse og sikkerhet og for å begrense smitteutbredelse i våre byggearbeid. Det samme gjelder eventuelle restriksjoner for fysisk tilstedeværelse.

Forsvarsbygg tilstreber at byggeprosjekter og avtalte oppdrag går som planlagt over hele landet. Det er en utfordring både for oss og våre samarbeidspartnere. I enkelte av Forsvarets leire og lokasjoner kan det gjelde særskilte regler.

Vi framskynder utbetalinger til leverandører

For å bidra til bedre likviditet hos leverandørene og entreprenørene våre, betaler vi fakturaer til privat sektor så fort de er godkjente. Les saken for mer informasjon.

Søker å finne best mulig løsning

Vi følger situasjonen nøye og gjør løpende vurdering ut fra nasjonale og lokale bestemmelser. Vi forsøker samtidig å finne løsninger som er best mulig for Forsvaret, næringslivet og andre som er involvert i våre prosjekter.

Har du spørsmål?

Har dere inngått en kontrakt med Forsvarsbygg, ta kontakt med din kontaktperson i henhold til avtale.

For andre henvendelser, ta kontakt med Forsvarsbygg på telefon 468 70 420.

Fant du det du lette etter?

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.