Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Sørreisa: Administrasjon- og undervisningsbygg

Luftforsvaret har fått  nytt administrasjons- og undervisningsbygg i Gumpen på Sørreisa.

Vi skal bygge et nytt administrasjons- og undervisningsbygg for Luftforsvarets kontroll og varslings skole (LKVS). I tillegg skal vi rehabilitere en etasje i en forlegning for befalselevene.

Nybygget har et bruksareal (BRA) på 737m2 og bruttoareal (BTA) på 791 m2. Første etasje består av kontorer for administrasjonen samt bibliotek/arkiv, toaletter og tekniske rom. Undervisning skal foregå i 2. etasje. Denne inneholder derfor i hovedsak undervisningsrom, grupperom, pauserom og toaletter. Entreprenøren Aktør som bygger AS fra Finnsnes er i gang med gravearbeidet i Gumpen, Sørreisa kommune.

Fagskole
- Dette betyr mye for utviklingen av stasjonen for Luftforsvaret i Sørreisa, forteller sjef og oberst Stig Jonny Haugen ved 131 Luftving.
Administrasjons- og undervisningsbygget stod ferdig i slutten av 2016. Her utdannes operativt personell for grunn- og videreutdanning til stasjonen.

Bilde: Oberst Stig Jonny Haugen og major Per Gunnar Chruickshank fra 131 Luftving ser frem til utvikling av stasjonen i Sørreisa.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.