Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Sikringskonferansen 2023

Sikring av eiendom, bygg og anlegg i totalforsvaret

16-17. oktober 2023
Kl. 09.00-15.00
Sted: Oslo Kongressenter
Pris: 5900,- for fysisk deltakelse/ 3900,- for tilgang til livestream (priser eks. mva.)

Påmeldingen til fysisk deltakelse på Sikringskonferansen 2023 stengte 1.oktober.

Kapasiteten i konferanselokalet er fylt opp, men du kan fortsatt melde deg på digital sending frem til 12. oktober.

 

Temaet for årets konferanse er eiendom, bygg og anlegg i totalforsvaret. Krig i Europa og konkrete hendelser som en konsekvens av denne, gjør at vi i år ønsker å belyse eiendom, bygg og anlegg (EBA) i en større kontekst. Man så en sabotasje av gassledning i Østersjøen, utstrakt bruk av droner i Ukraina og på russisk territorie, bruk av improviserte beredskapstiltak, og lignende. Med årets tema vil vi se hvilken rolle EBA har i et totalforsvar. 

 

Program

program dag1.jpg

program dag2.jpg

Faktureringsinformasjon

Avmeldinger etter 1. oktober belastet 50 prosent frem til og med 12. oktober. Etter dette belastes påmeldingsavgiften i sin helhet. 

Faktureringsinformasjon for ansatte i forsvarssektoren

Det er et eget felt for fakturareferanse i påmeldingsskjemaet - her fyller dere inn innkjøpsordre (IO). Det er Forsvarsbygg som utsteder faktura, sjekk med fakturaavdeling i din organisasjon for å få Forsvarsbyggs leverandørnummer. Ta kontakt på konferanse@forsvarsbygg.no dersom noe er uklart.

 

Dette er Sikringskonferansen

Forsvarsbygg ved Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg (NKSB) inviterer til to-dagers konferanse om beskyttelse og sikring av bygg. Konferansen er Norges største faglige arena for alle som arbeider med problemstillinger knyttet til beskyttelse og sikring av bygg.

Vi inviterer foredragsholdere fra inn- og utland til å dele kunnskap og erfaringer, samt sette fokus på aktuelle problemstillinger og utfordringer innen sikringsområdet.

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.