Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Sikringskonferansen 2020: Sikring i byggeprosjekter

Forsvarsbygg ved Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg (NKSB) inviterer til digital konferanse om beskyttelse og sikring av bygg. Tema for årets konferanse er sikring i byggeprosjekt.

4. november 2020
Sted: Digital konferanse
Pris: 2490 (eks. mva)

Bilde 1 og 2: Le Monde i Paris (Foto: Snøhetta)
Bilde 3 og 4: Politiets nasjonale beredskapssenter (PNB) (Foto: Justis- og beredskapsdepartementet)
Bilde 5: Nytt regjeringskvartal (Foto: Statsbygg)
Bilde 6: Nytt regjeringskvartal (Foto: www.bygg.no)
Bilde 7: Utvidelse av Oslo lufthavn Gardermoen (Foto: T2)
Bilde 8: Bergen lufthavn Flesland (Foto: Avinor)

Forsvarsbygg ved Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg (NKSB) inviterer til den første digitale konferansen om beskyttelse og sikring av bygg. 

Sikringskonferansen er Norges største faglige arena for alle som arbeider med problemstillinger knyttet til beskyttelse og sikring av bygg. Vi inviterer foredragsholdere til å dele kunnskap og erfaringer, i tillegg til å sette fokus på aktuelle problemstillinger og utfordringer innen sikringsområdet. I fjor samlet vi over 300 deltakere på Oslo Kongressenter. I år blir konferansen kun digital.

Program i pdf

Program for Sikringskonferansen 2020

Erfaringer fra konkrete byggeprosjekter

En gjentakende tilbakemelding fra tidligere konferanser er ønsket om å få innblikk i flere konkrete prosjekter. På årets konferanse presenterer vi caser og erfaringer fra sikring i byggeprosjekter. Vi trekker fram nye, spennende problemstillinger, ny teknologi, utfordringer og erfaringer fra sentrale aktører i bransjen. Vi håper med dette å bidra til kompetanseoverføring i fagmiljøet. 

Årets tema er sikring i byggeprosjekter

Konferansen får besøk av forelesere fra både offentlig og privat sektor. Forsvarets Forskningsinstitutt forteller om smittevern og sikring av bygg, i sammenheng med den pandemien som har herjet landet det siste året. Snøhetta, ved arkitekt Frank D. Foray, forteller om hvordan sikring har vært en del av byggingen av mediehuset Le Mondes nye hovedkvarter i Paris. Snøhetta fikk oppdraget bare få dager før terroraksjonen mot Charlie Hebdo. Regjeringskvartalet er et tilbakevendende prosjekt på konferansen. I år skal prosjektsikkerhetsleder Espen Steen-Lengård fortelle hvordan Statsbygg ivaretar prosjektsikkerhet samtidig som byggeplassen skal være papirløs.

Bildekollage med foredragsholdere

 

Meld deg på i dag

Konferansen er avsluttet. Vi sees til neste års konferanse, oktober 2021.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål

Forsvarsbygg Servicesenter, Tlf. 468 70 400, konferanse@forsvarsbygg.no.

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.