Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Markedsundersøkelse: Soldatene trenger et hjem

Vi søker etter leverandører som kan tilby forlegninger til Forsvaret i nærheten av Værnes Garnison. Frist for tilbakemelding innen 28. april 2023.

 

Forsvaret skal etablere Luftforsvarets skolesenter på Værnes. Forsvaret har derfor behov for leie av forlegninger der ansatte og elever kan bo. Vi gjennomfører derfor nå en markedsundersøkelse og inviterer  leverandørmarkedet til å komme med tilbakemeldinger om mulige forlegningsløsninger i nærheten av Værnes Garnison (gjerne i gangavstand), og flest mulig forlegninger på samme sted.

Kan din virksomhet tilby forlegning i nærheten av Værnes?

Vi ønsker å skaffe oss en oversikt over hvilke muligheter som finnes i nærområdet. Det kan være hoteller, vertshus, leverandører av modulbygg eller andre aktører som kan dekke behovet vårt for forlegning innenfor kravene.

Mulighet for fremtidig anskaffelse

Med denne orienteringen håper vi å gjøre markedet kjent med Forsvarets fremtidige behov for forlegning på Værnes. Samtidig ønsker vi å innhente informasjon fra leverandørmarkedet til bruk i planlegging og gjennomføring av fremtidige anskaffelser, jf. Forskrift om offentlige anskaffelser § 12-1 hvor oppdragsgiver gis adgang til å foreta forberedende undersøkelser.

Registrer deg og din virksomhet i Mercell

Vi har lagt ut en orientering og et skjema hvor interessenter kan registrere seg i portalen Mercel. I Mercell er det også anledning til å sende inn spørsmål til oss.

Frist for tilbakemelding innen tirsdag 28. april 2023.

Dersom din løsning er interessant for oss, vil vi gjerne invitere til videre dialog.

Følg denne lenken til markedsundersøkelsen i Mercell for registrering og mer informasjon.

 

 

Illustrasjonsfoto over: Thorbjørn Kjosvold/ Forsvaret.

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.