Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Ny deltakerrekord for Sikringskonferansen

500 deltakere er samlet for å lære og utveksle kunnskap og erfaringer om sikring av eiendom, bygg og anlegg i totalforsvaret.

-I år ønsker vi å belyse eiendom, bygg og anlegg (EBA) i en større kontekst og se på hvilken rolle sikring av EBA har i totalforsvaret. Krig i Europa og hendelser som en konsekvens av denne gjør at årets tema er mer relevant enn på lenge, sier Anders Calder Haavik-Nilsen, leder for Forsvarsbygg nasjonale kompetansesenter for sikring av bygg.  

Sikringskonferansen går i år av stabelen den 16.-17. oktober i Oslo.

-Vi i Forsvarsbygg opererer ikke alene, vi er helt avhengig av at godt samarbeid i totalforsvaret for å bygge en god forsvarsevne. Denne konferansen er en viktig arena for nettopp formidling mellom aktørene i totalforsvaret. Vi ønsker under disse to dagene å rette oppmerksomheten til hvilken rolle EBA faktisk spiller for totalforsvaret av Norge i fred, krise og krig, sier Haavik-Nilsen.

Her finner du fullt program for Sikringskonferansen 2023

Dette er Sikringskonferansen

Sikringskonferansen er Norges største faglige arena for alle som arbeider med problemstillinger knyttet til beskyttelse og sikring av bygg. Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg (NKSB) inviterer foredragsholdere fra inn- og utland til å dele kunnskap og erfaringer, samt sette fokus på aktuelle problemstillinger og utfordringer innen sikringsområdet.

I år kommer det foredragsholdere fra blant annet Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Forsvarets høyskole, Nasjonal sikkerhetsmyndighet, Politiet, Forsvarets forskningsinstitutt og Fortifikationsverket, i tillegg til Forsvarsbyggs egne rådgivere.

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.