Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Stort oppmøte på leverandørtreff i Trondheim

Oppmøtet var stort også på det siste av de tre leverandørtreffene som har blitt holdt av Forsvarsbygg kampflybase denne uken. Det er positivt å se at så mange innen bygg- og anleggsbransjen i Trondheim viser sin interesse, sier Olaf Dobloug, direktør i Forsvarsbygg kampflybase.

Rundt 150 personer fra bygg- og anleggsbransjen i Trondheim og omegn hadde møtt opp for å bli briefet om prosjektet. Også Skatteetaten og fagorganisasjoner var representert.

Oversikt over nåværende og kommende tilbudskonkurranser ble lagt frem. Første anbudsrunde ligger allerede ute på Doffin (database for kunngjøring av offentlige innkjøp), og gjelder rehablitering av to befalskaserner. Flere tilbudskonkurranser skal ut på anbud i løpet av året. I alt favner arbeidet 40.000 kvm nybygg og 25.000 kvm bygningsmasse som skal bygges om. Forsvarsbygg kampflybase vil i 2014-2015 sende ut prosjekter med totalverdi på ca 2 mrd kr.

Etter orienteringen var det flere som benyttet sjansen til å komme med konkrete spørsmål til Olaf Dobloug og plan- og prosjekteringssjef Jens Levi Moldstad.

- Oppmøtet og engasjementet på de tre treffene vi har hatt for bransjen, nå sist i Trondheim, har vært svært positivt. Bygging av kampflybasen er et stort prosjekt hvor det vil bli behov for å engasjere både større og mindre entreprenørselskaper, sier Dobloug. 

Link til presentasjonen:
Leverandørtreff Forsvarsbygg kampflybase (pdf)

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.