Hopp til hovedinnhold Hopp til bunnen av siden
logo: Forsvarsbygg.no

Sikringskonferansen 2022

Sikring av bygg, anlegg og eiendom i en uoversiktlig fremtid - Hvilke muligheter og utfordringer møter oss i morgen?

25-26. oktober 2022
Kl. 08.30-16.30
Sted: Oslo Kongressenter
Pris: 5900,- for fysisk deltakelse/ 3900,- for tilgang til livestream (priser eks. mva.)

PÅMELDING TIL ÅRETS KONFERANSE ER ÅPEN. SIKRE DEG EN PLASS NÅ GJENNOM LENKEN TIL HØYRE!

Vi lever i en spennende og utfordrende tid. Nye trusler, ny teknologi og ny politikk setter sitt preg på beskyttelse-, sikring-, og sikkerhetsfeltet.

I 2021 fokuserte sikringskonferansen på hvordan de siste 10 årene har formet beskyttelse og sikring av bygg, anlegg og eiendom. I år ser vi framover! Hvilke utfordringer og muligheter kan vi vente oss de kommende årene? På årets konferanse vil du høre foredrag som tar for seg fremtidige utfordringer og muligheter innen sikringsarbeidet. Det blir innlegg fra forsvarssektoren, industrien og egne foredrag fra Forsvarsbygg. 

 

Program

Program A4_2022 (003)_Side_1.png

Program A4_2022 (003)_Side_2.png

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer på programmet.

 

Påmelding

Følg lenken på høyre hånd for å melde deg på konferansen.

OBS: påmeldingen stenger 10. oktober. Avmeldinger etter 10. oktober belastet 50 % frem til og med 24. oktober. Etter dette belastes påmeldingsavgiften i sin helhet. 

Avmelding før 10. oktober kan sendes på epost til konferanse@forsvarsbygg.no

 

Faktureringsinformasjon for ansatte i forsvarssektoren:
Det er et eget felt for fakturareferanse i påmeldingsskjemaet - her fyller dere inn innkjøpsordre (IO). Det er Forsvarsbygg som utsteder faktura, sjekk med fakturaavdeling i din organisasjon for å få Forsvarsbyggs leverandørnummer. Ta kontakt på konferanse@forsvarsbygg.no dersom noe er uklart.

 

 

Dette er Sikringskonferansen

Forsvarsbygg ved Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg (NKSB) inviterer til to-dagers konferanse om beskyttelse og sikring av bygg. Konferansen er Norges største faglige arena for alle som arbeider med problemstillinger knyttet til beskyttelse og sikring av bygg.

Vi inviterer foredragsholdere fra inn- og utland til å dele kunnskap og erfaringer, samt sette fokus på aktuelle problemstillinger og utfordringer innen sikringsområdet.

 

Nyhetsvarsling

Få e-post når det kommer nye saker.